Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Postul de radio Dacic și Patriotic. are propriul STEAG – Detalii de ultim moment 2020_2021

Steagul Radio Cuibul Lupilor Albi are trei (3) culori unice și finale: VERDE, ALB și ALB.

Ce înseamnă aceste trei culori?

Verde – Cuib, Alb – Lup și ALB – ALBI.

Verdele verde înseamnă întregul verde de pe pământ, luptăm pentru tot ce înseamnă verde și bun. Albul se spune că este culoarea omului luminos și bun, albul alb înseamnă un lup alb, care luptă pentru pace și viața fiecărui frate de al său.

Prescurtarea la denumirea Radio Cuibul Lupilor Albi este RCLA.

Rcla este un post de radio Dacic și Patriotic, un proiect renăscut din istorie, cu și numai din istorie.

Radio Cuibul Lupilor Albi este un post de radio dacic si patriotic, înființat de Andrei V. Mocanu, lansat pe data de 4 martie 2015 și care a făcut parte din vechiul grup, Mișcarea Lupilor Albi până în 2018, când a fost preluat de radio C.L.A. Este primul post de radio dacic care strânge alături milioane de Daci și patrioți adevărați.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE