Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Tusluc Adrian: Un preot dac din zilele noastre, îmbrăcat cu straie populare Dacice, face furori pe rețelele de socializare

Adrian, zis și “Magul din D’acia” este un model pentru fiecare om de secolul 21, mai nou numit și “Getul de aur” circulă prin locurile sfinte de ani buni. dacă mergeți pe la Sarmizegetusa Regia cu siguranță aveți posibilitatea să îl zăriți pe acolo. Magia lui Zamolxe și în secolul 21.

Get pe Get, dac adevărat al anului 2020
tuslucadrian.ro

Tusluc Adrian zis și Dacul Daberos, este un om al binelui devenit foarte cunoscut în mediul online, și nu numai.

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE