Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Caz umanitar: Omul cere ajutorul, fără picior și fără căldură stă în frig de Crăciun – Com. Nicorești Jud. Galați

Ne anunță prin intermediul email-ui disperat chiar dl. Cojocea Stefan tatăl lui Cărpiniș Mihaela Daniela, in vârstă de 64 ani. Care trăiește într-o casă dărâmată și fără căldură, fiica lui încearcă să îi facă o casă să poată să îl scoată din frig și ger.

Casa unde trăiește omul Cojocea Stefan

Puteți ajuta si voi la următoarele conturi deschise pe numele fiicei lui – Titular : MIHAELA CĂRPINIȘ IBAN : RO23 RZBR 0000 0600 2063 6244 Moneda : RON

Nume banca : Raiffeisen Bank Cod Swift : RZBRROBU

Titular : MIHAELA CĂRPINIȘ IBAN : RO66 RZBR 0000 0600 2063 6246 Moneda : EUR

La casa nouă care o construiește fiica lui, mai trebuie făcut acoperișul.

Fiica lui ajută cum poate, dar un mic ajutor nu strică.

Cu ajutorul fiecărui om noi reușim ca cazurile astea să fie cunoscute în întreg mapamond.

MULȚUMIM, ANTICIPAT!

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE