Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Andrei Mocanu, urmaș de Dac: ”Eu duc mai departe DACIA, dar este inadmisibil când un întunecat îți vine contra!” – Câteva întrebări adresate lui A.M

Când știu că am început de la 18 ani lupta aceasta către lumină, și adevăr știam clar că mai există și obstacole, însă nu știam că Dumnezeu Tatăl mă îndreaptă spre această victorie.

Echipa radio Cuibul Lupilor Albi

Andrei Mocanu, directorul Radio Cuibul Lupilor Albi la doar 24 ani in anul 2020

În următoarele minute vei afla: — Cum îi ajută pe cei in nevoie să treacă peste tot răul și cum le încarcă bateriile. — Ce face de îndreaptă așa multă lume către lumină și adevăr.

Radio Cuibul Lupilor Albi: Dece ești aici, și ce vrei să creezi în acest secol?

Andrei Mocanu: Vreau să conștientizez cât mai mulți oameni adevărați să lupte pentru lumină și bine. Pentru că fiecare este născut din lumină și adevăr, sunt aici pentru că sunt născut să trezesc, să lupt pentru fiecare om.

RCLA: Ce te face să crezi că tu ești lupul alb dacic?

AM: Eu nu mă cred poate ceva, eu mă cred doar ce sunt și ce fac de când mă știu până în acest secol, am fost și sunt un om liber. credința este izvorul meu in această viață. Sunt eu, calea și adevărul precum Dumnezeu tatăl.

RCLA: Crezi că vor venii oameni simpli, și buni alături de tine să schimbi în bine lumea?

AM: Da, consider că deja lumea a înțeles că eu sunt calea spre o lume mai bună. Noi toți suntem calea, pentru că cu toții suntem oameni care vrem bine planetei noastre pământ. Noi suntem lupii albi adevărați, luptăm pentru fiecare om.

RCLA: Cum crezi că vei scăpa de întunecații care distrug această lume nevinovată?

AM: Eu las să facă dreptate strămoșii mei, și timpul. Dumnezeu poate face ceva, eu doar trezesc și las o impresie bună în lume, eu sunt o oază de liniște, pace și dreptate. Nu pot face mai mult de cât fac in acest moment. Timpul le rezolvă pe toate, eu doresc doar conștientizarea faptului că ei toți sunt oameni.

Andrei Mocanu este directorul Radio Cuibul Lupilor Albi Oficial de peste 6 ani, el a arătat multe în această perioadă de luptă, este acel tânăr care vrea să nu se uite istoria și cultura Dacilor liberi. El, este salvarea lumii, și tot el este lupul alb de care se vorbea în cele mai multe povești despre lupul alb dacic.

SOUNDS WOLF_RCLA2020

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE