Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

După o zi și jumătate de lipsire am revenit din nou pe internet

Radio Cuibul Lupilor Albi, a renăscut ca pasărea Phoenix.

Mulţumiri infinite, celor care ați contribuit la refacerea Radioului cla de la început. Mulţumiri infinite, Cristina și Veronica pentru că voi sunteți salvarea noastră.

RESPECT față de fiecare om care înțelege proiectul Dacic și Patriotic Radio Cuibul Lupilor Albi!

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE