Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

PROIECTUL Dacic și Patriotic. ” Radio Cuibul Lupilor Albi în întreg teritoriul țării noastre și peste hotare, există! ” ACUM și AICI

La mulți ani, Radio Cuibul Lupilor Albi! 6 ani de activitate în mediul online

Radio Cuibul Lupilor Albi este un proiect care a renăscut din dorința de a păstra istoria, artiștii Români și nu numai. ne-am propus să facem proiectul mai vizibil și mai măreț, in viitorul apropiat. cu ajutorul oamenilor numiți oameni și buni am reușit aici, cu cei buni și de lumină, proiectul acesta a ajuns să fie o forță a binelui in întreg mapamond. ne-am propus, ca în cel mai apropiat viitor să credem în fiecare, și să facem sediul radioului oficial, dacic și patriotic pentru fiecare om liber. Vrei să ajuți? te așteptăm alături să reușim și asta, fiecare strânge de-o parte cât poate, un euro sau mai mult și la urma luați legătura cu noi și noi facem ca totul să devină vis.

MULȚUMIM, SI LA TREABĂ. LUPILOR!!!

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE