Radio Cuibul Lupilor Albi - primul post de Radio DACIC din România

Radio Cuibul Lupilor Albi

Despre noi

Radio Cuibul Lupilor Albi este primul post de Radio DACIC din România, care emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Ne-am propus să aducem dacii mai aproape de ascultătorii noștri prin intermediul muzicii și a informațiilor interesante despre istoria și cultura lor.

Ce difuzăm

La Radio Cuibul Lupilor Albi veți putea asculta muzică tradițională dacică, precum și alte genuri muzicale care au influențat cultura dacilor. În plus, vom difuza informații despre istoria și cultura dacilor, precum și știri din lumea arheologiei și a istoriei.

Cum ne puteți asculta

Radio Cuibul Lupilor Albi poate fi ascultat online pe site-ul nostru oficial. De asemenea, suntem disponibili pe diferite platforme de streaming, cum ar fi România radio.ro și Online Radio Box.

Contact

Pentru orice întrebări sau sugestii, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@radiocuibullupiloralbi.com sau prin intermediul rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram.

Apel umanitar pentru Finea Alice Mariana – cu 11 clase, 8 ani de școală generală și 3 ani de profesională

Vă aducem în atenție cazul tinerei noastre Finea Alice Mariana, în vârstă de 21 de ani, din Galați, care trăiește într-o încăpere de doar 40mp, cu 5 adulți și 4 copii.

Alice, este născută pe 19 martie 2000 și la doar 21 ani are doi copii, NICOLAS și ANDREAS, Nicolas de doar 2 ani și cel mic Andreas 2 luni. are nevoie de sprijin în alimente și tot ce trebuie la un copil.

Puteți dona direct in contul mamei Finea Alice Mariana la contul bancar: RO93 RNCB 0144 1622 9177 0001
Detalii pe Facebook-ul:
https://www.facebook.com/alicenicolasalin.rusu

Vă mulțumim pentru sprijin!

TOȚI CEI

Leave a Comment

You cannot copy content of this page

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE